pondelok 30. marca 2015

Just do...what?


Dlhšie som rozmýšľala nad takýmto článkom, ale keďže vždy píšem krátko(to aj najradšej čítam)  tak som to odsúvala, no dnes som si povedala, just do..it!
Trend (nazvime to tak) dnešných dní je jesť zdravo, zdvíhať veľké váhy a behať. 
Ale je to naozaj len dobrý image? 

Myslím, že väčšina z nás má v počítači priečinok rôznych názvov, ktorý však spĺňa účel inšpirácia, motivácia, takto-to-raz-bude. Ja som taký dlho mala (wannabe tumblr bez internetu), ale potom som si povedala, prečo motivácia? Keď pre to nič neurobím, tak to tak nebude. A tak som začala. 

Bolo to asi tak pre 3 rokmi dozadu a spočívalo to v cvičení. Myslela som, že to stačí, nestačilo. Veď ako by aj? Odbehaných 5 km vo fitku a doma čokoláda. No to vás isto nezaujíma, tak poďme k veci.
Myslím, že tento trend (ako sme si to vyššie nazvali) je skvelý. Mne veľmi dlho trhvalo kým som pochopila, že bez tej stravy to naozaj nepôjde. Teraz to už viem a snažím sa to dodržiavať. 

Zo začiatku som sa na cheat day tešila, teraz sa po ňom cítim previnilo, o chvíľu ho zruším (just kidding). Kedysi som to robila preto, že som sa chcela páčiť iným a nešlo to, teraz to robím preto, lebo sa JA chcem cítiť dobre a ide to, pomaly ale ide. 
Nie je to síce ani polovica, čo by som mala k tejto téme povedať, ale myslím, že na dnes stačí.

 Ak ste sa dostali až sem, gratulujem a ďakujem. :)
Dúfam, že máte krásny deň.

2 komentáre:

  1. Som na tom rovnako, aj čo sa týka tumblru. Je to taká nakopávačka, že aj keď sa mi nechce, toto ma donúti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokiaľ ťa to donuti tak je to skvele, horšie by to bolo keby ani to nezabera :D

      Odstrániť

Thank you for all your comments.
Questions will be answered here.