utorok 6. decembra 2011

Zzz...

(no-fashion post again)

Presne takto to teraz vyzerá. :D
Práve som prišla zo školy a tak že sa idem učiť, lenže ups. ja sa vlastne neviem učiť tak ak máte nejaký dobrý návod, sem s ním. :)
Ešteže mám aspoň tieto pekné-veselé farby, keď už vonku je škaredo.

A inak čo vám doniesol mikuláš? :)
Ja som bola asi tento rok celkom dobrá ale viac ma trápi to, že nemám ešte skoro žiadne vianočné darčeky (ups 2x) a asi to tu dnes už balím a idem si zapnúť "Trosečníka".

Tak dobrú noc a do skorého videnia ;)

8 komentárov:

  1. mě pomáhá si všechno říkat na hlas a furt si to opak - dost nuda, nic moc originální, ale docela to zabírá (nevýhoda je, že se to nedá praktikovat v buse :D)
    Dárky taky nemám, tak se aspoň ostatním snažím radit, tak se můžeš nechat inspirovat: www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ani ja ešte nemám žiadne darčeky, no stress :D
    a Mikuláš bol štedrý ;) :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. došla jsem k závěru, že se prostě učit už nedokážu. můžu tady sedět čtyři hodiny, ale do hlavy už nic nenacpu, mozek odmítá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dobrou! :) a dostala jsem jídloo :D HAHA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tyhle skvely fixy mam taky..pomahaj mi prave pri uceni - vsechno si ctu a to dulezite obtahuju/podtrhavam/zvyraznuju a diky tomu si to pak zamapatuju.. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. och až budeš dobrú osvedčenú radu čakám na ňu tiež sa neviem donútiť učiť a to ma čaká zápočtové obdobie a čoskoro aj skúškové

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já si pustím ipod, kt. ignoruji, přes něj nevnímám nic okolo takže se mohu učit kdekoli a učit se to po "řádcích" definicích.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for all your comments.
Questions will be answered here.